THE BIG ONE – STRONGMAN THE MIC BURNER.
July 17, 2017
CLASH OF THE KINGS- HIPLIFE VRS DANCEHALL.
July 22, 2017

THE BIG ONE- INTERVIEW WITH COMEDIAN SADIK SULLEY.

Sadik

Comedian Sadik Sdkdele

1. What is your full name?
ANS:
My full name is sadik sulley also known as sdkdele.

2. Where are you from?
ANS:
I am half Nigerian and half Ghanaian specifically a Fanti.

3. How old are u?
ANS:
I am 22 years old.

4. What exactly do you do?
ANS:
I Am an actor and a comedian.

5. What schools did you attend?
ANS:
I started school in tema at comm 2 primary and jhs and went to swedru sedass for a year then I completed at oyoko Methodist senior high at koforidua.

6. Currently,what do u do?
ANS:
Currently I do comedy skits.

7. Why did you decide to make funny skits?
ANS:
I use to rap in school but I found out that even wen rapping am funny.

8. Who do u look up to in everything you do,locally and internationally?
ANS:
Mmmmm locally I look up to every funny person I see and internationally I look up to Gabriel igliasias and King Bach.

9. What inspires you?
ANS:
Music inspires me.

10. Have you always wanted to do comedy?
ANS:
Yes it has always been my passion. I use to perform in school.

11. Any upcoming projects? Elaborate on that especially your “funny skits”
ANS:
The project I am working on is to start a social media series.

12. Does your family support you making funny skits?
ANS: My family really support my skits they really do, especially my mom but at first my sister didn’t like the idea of me using my mom in my skits but later she loved it and encouraged me to do more.

13. What is the reception like whenever you release a funny skit.
ANS:
Hmmm based on all the skits I have now the reception towards it is good I can give it a 90%.

14. How much do you invest in your skits? (Time,money etc…)
ANS:
With time, I spend like a day to shoot the funny skits depending on the role I am playing. I sometimes spend 2 or more days when it includes other characters.

15. Do you script before you shoot?
ANS:
Yes, I sometimes script before shooting.

16. Who helps you in shooting your skits?

ANS: Sometimes I set the camera at the position I want and press record or I let one of my nephew shoot if he is around.

17. Which of your funny skits was pretty hard to do?
ANS:
The hardest skitz I have ever done was the medikal interview I did.

18. What do you do during your leisure time?
ANS:
During my leisure time I watch videos or take a walk.

19. Your final words to your fans,and what to expect.
ANS:
And to my fans will love to say a big thank you to them for the love they shown me especially to Cyriuse devirus.
God bless everyone one who spend their time to watch my skitz.

Thank you Sadik and all the best.

Enjoy some of his funny skits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *